O nama

parallax background

Dobrodošli u Malu Akademiju!

Naša misija

Mi smo privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i spremni smo da uvek idemo korak dalje kako bi pružili najbolje onima koji su nam najbitniji - DECI.

Naša namera je da ponudimo vrtić koji će, svojim višim kvalitetom vaspitno obrazovnog rada, organizacijom, individualnim pristupom svakom detetu, optimalnim uslovima za razvoj i napredovanje dece, manjim brojem upisane dece u grupi, kvalitetnom saradnjom sa roditeljima i raznovrsnim specijalizovanim i dodatnim programima, pružiti deci i roditeljima maksimalnu sigurnost, bezbrižno odrastanje i uživanje u roditeljstvu. Želimo da porodici sa zaposlenim roditeljima pružimo kompletnu i objedinjenu uslugu i da na taj način im budemo podrška u procesu odrastanja njihove dece.

Naša vizija

Cilj nam je da izgradimo dobru obrazovnu sredinu u kojoj ćemo ohrabrivati sposobnosti i potencijale svakog deteta ponaosob. Naša uloga je da pružimo podsticaj detetu da razija svoje kapacitete, proširuje iskustva i izgradjuje saznanja o sebi, drugim ljudima i svetu koji ga okružuje, kako bi mu stvorili dobre temelje za život.

Samo je jedan period života sa toliko otvorenih mogućnosti, u kome čovek sa toliko energije, istrajnosti i entuzijazma ovladava i razvija složene kapacitete od kojih će zavisiti njegove buduće mogućnosti, njegova ličnost i uspešnost funkcionisanja u daljem životu. Taj period je predškolski uzrast.Svako dete poseduje jedinstven potencijal, interesovanja, sposobnosti i iskustvo. Na nama je da ih prepoznamo i da mu pomognemo da ih ostvari.

Zajedničkim aktivnostima dece, roditelja, vaspitača i lokalne zajednice kreiramo PROGRAM koji kod deteta razvija samopouzdanje, otvorenost, radoznalost, istrajnost, otpornost i kreativnost.

MALA AKADEMIJA VELIKIH MOGUĆNOSTI!